Press "Enter" to skip to content

Bugetul CJ se naște greu!

Alo Consiliul Județean Prahova!

Alo stimați consilieri județeni!

Măi domnule președinte al CJ Prahova!

Votăm și noi bugetul CJ Ph pe anul acesta? Este aproape luna februarie, la nivel național s-a votat bugetul din luna decembrie iar voi ce mai așteptați?

Sper că, în final veți prinde în buget și bani pentru mai mult de 77 de km de drumuri județene – cât ați promis – din cele 1.186 km, câte drumuri avem.

Sper că veți aloca bani pentru școlile și grădinițele rurale care au wc în curte, sobe în clase iar apa o iau de pe la vecini!

Și pentru pietruirea, măcar, ca să nu zic asfaltarea ulițelor comunale, pline de noroaie și zloată.

Și pentru achiziția dde microbuze școlare – pentru ca sărmanii copii să nu mai străbată prin frig și ploaie drumul până la școală!

Bani pentru construirea unor dispensare rurale, angajarea de doctori ca să nu mai fie nevoie ca bieții bătrânei să se târâie până la spitalul județeaan ori la un dispensar aflat la mulți kilometri. Ar mai fi nevoie și de farmacii în mediul rural.

Despre gaze nici nu mai vorbesc. Este împânzit județul de țevi dar zeci de localități încă nu au cum să beneficieze de gaze iar oamenii se încălzesc cu lemne, tot mai rare și mai scumpe!

Puteți avea o negociere cu băncile să își amplaseze un bancomat în fiecare localitate (deși este în interesul lor) astfel încât bătrânii să își poată încasa infima pensie fără a mai merge până la comună, la oficiul poștal?

Veți ajuta și IJP Prahova ca, și ei să nu mai aibă la posturile rurale wc-ul în curte? Totodată să poată încadra mai mulți polițiști la posturile rurale, să aibă mașini funcționale și benzină, pentru siguranța cetățenilor noștri?

Vor scăpa prahovenii de la sate de bezna de pe străzi? Când vor beneficiaa de iluminat stradal?

Ne vom recăpăta, cândva, mândria de a fi PRAHOVENI și REPUBLICANI? Dar vom fi mândri că trăim european și într-un mediu civilizat?

Stă în pixul și votul dumneavoastră!

Cu stimă și respect

Adrian CONSTANTINESCU

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *