Press "Enter" to skip to content

Frică ori sărăcie de… candidați!

Alo!

Se aude? PSD-ule, PNL-ule, PMP-ule, ALDE și celelealtee partidulețe.

Când vă veți prezenta candidații pentru fotoliul de primar? Suntem în luna februarie și în luna mai sunt programate alegerile!

Sfâșiați de luptele interne, care mai de care dornic de a pune mâna pe ciolan, partidele noastre, filialele locale, tot amână decizia de a-și desemna candidații pentru funcția de primar.

La PSD lupta se dă între aripa Ganea, susținut de aripa locală de la Ploiești și aripa Toader susținut – împins de la spate de Vlad Cosma.

Vlăduț l-ar vrea pe Radu Oprea dar Radu fiind un tip independent, integru, care nu s-ar lăsa manipulat. Tot Vlăduț ar mai vrea-o pe Mădălina Lupea, omul lui Ghiță dar nici ea nu este o … marionetă!

Eu cred că la acest moment Daniel  Savu ar fi cel mai bun candidat. Numai că el a fost exclus din PSD Ploiești și în prezent este membru PSD… dar la sectorul 4 București! Și varianta Emil Calotă ar fi bună dar numai dacă acesta s-ar întoarce în politică.

La PNL este o luptă surdă și chioară între iluștrii necunoscuți care nu s-au făcut remarcați cu absolut nimic în ultimii trei – patru ani! Cică, ei fac tot felul de sondaje (interne) prin care pot descoperi cel mai bun dintre posibilii candidați. Doar că ploieștenii nu au auzit de absolut niciun reprezentant al PNL care să fi făcut ceva pentru ei, ploiștenii care își vor da votul peste câteva luni!

Dobre a tras partidul în jos. Iar acum ar vrea să candideze din nou?!

Volosevici ar fi cea mai bună variantă dar el știe bine că barca se scufundă și nu se mai lasă atras de vraja PNL-ului sau a Robertei Anastase.

Cele mai mari șanse pentru Volosevici le are din postura de candidat independent!

 În rest cine mai contează?

Un Romeo Hanganu ar fi bun dar a îmbătrânit.

Un Săniuță ar fi bun dar s-a retras.

Un Puiu Dobrescu ar fi bun dar s-a sictirit de politică.

 Un Nae Oprea ar fi bun dar s-a făcut fermier.

Chiar și un Mircea Cosma – tobă de administrație – așteaptă în umbră și afișează o lehamite seniorală!

Cei tineri? Unde sunt? Nicăieri! Pentru că nu s-au remarcat prin nimic!

Deci stimate partidulețe de prin Prahova pe când o să ne uimiți cu minunații dumneavoastră candidați? Dar cu promisunile dumneavoastră?

Cu stimă și respect,

Adrian CONSTANTINESCU

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *