Press "Enter" to skip to content

Clubul presei prahovene

Dragi și stimați colegi de presă,

Vă scriu având convingerea că putem ajunge la un numitor comun, așezându-ne la o masă rotundă. Eu vreau doar să trăim decent în Uniunea Europeană, într-un județ și oraș civilizat, modern, curat, cu un aer respirabil și condiții de viață cât mai bune.

În ultimii ani am avut parte, la conducerea județului și a primăriei Ploiești, numai de oameni incapabili, incompetenți – care nu au făcut NIMIC pentru bunăstarea cetățenilor pe care ar fi trebuit să-i reprezinte. Nu ca aleșii noștri distinșii parlamentari ar fi făcut ceva pentru noi!

Avem, în continuare, wc-uri în curtea școlilor rurale, avem copii care merg, pe jos, kilometri, ca să ajungă la școli, avem bătrâni care se târâie, mulți km, pentru a ajunge la un doctor – care vine o dată pe săptămână, avem noroaie pe ulițe. Nu avem apă curentă, canalizare, gaze în multe dintre comunele prahovene. Nu mai avem Cultură, Sport sau Educație. Și lista ar putea continua!

Interesul meu?!

Să ne implicăm pentru rezolvarea tuturor problemelor, să facem astfel încât să ne reprezinte oameni capabili, apți, buni cunoscători ai administrației și cu dorință de a lăsa ceva durabil în urma lor.

Cred că împreună putem să avem un rol decisiv pentru viitorul nostru și al copiilor noștri prin unire și canalizare a eforturilor!

Fără interese meschine vă invit la o discuție, dezbatere, întâlnire în cadrul căreia să putem pune bazele unui Club al presei prahovene capabil să influențeze opiniile și pe viitorii noștri conducători!

În speranța că mesajul meu va fi perceput ca atare, aștept opiniile voastre și un nou concept de presă!

Vă mulțumesc,

Cu stimă Adrian Constantinescu

Telegrafic.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *