Press "Enter" to skip to content

Ca la Ploiești – Ganea sare la beregata lui Dobre

O nouă lovitură în cadrul administrației ploieștene! Viceprimarul Ganea lansează un atac extrem de dur împotriva edilului din Ploiești.

Viceprimaarul Ganea a scris pe pagina sa de Fb cum că timp de patru ani ar fi trecut degeaba iar primarul Dobre nu ar fi fost în stare să învețe absolut nimic!

Păi, domnule Ganea, dacă d-na Dirigintă l-a propus, susținut și i-a motivat absolut toate ”absențele”… e frumos din partea dvs?!

Actualul viceprimar  este membru PSD iar primarul Dobre este din PNL dar a fost PDL și prefect al județului Prahova!

Iată ce spune viceprimarul Ganeea despre Șeful său în ale administrației ploieștene: ”Aloooo!!! Dle Dobre, credeam că în 4 ani ați învățat că primarul decide, nu sugerează. deci dacă doriți un anumit proiect de hotărâre de Consiliu Local îl puteți iniția singur!

Criticați permanent SGU Ploiești, uitând că niciodată nu le-ați asigurat un buget suficient, conducerea societății fiind nevoită să inventeze permanent tertipuri pentru a se redresa financiar. Și, chiar fără sprijinul dvs au reușit! Au reușit să facă dintr-o firmă falimentară, o societate comercială care poate asigura la timp salariile angajaților!

Sau fugiți din nou de răspundere așa cum ați făcut în aceste zile cu dispoziția privind viza CFP?

În loc să conduceți Primăria de pe Facebook, poate ar fi trebuit să vă îngrijiți ca plățile municipalității să poată fi făcute legal și la timp.

Spre exemplu, aveți idee dacă ieri a putut fi plătită vreo factură? Probabil că v-au informat consilierii dvs personali că nici o persoană din Primărie nu mai are drept de viză CFP de pe data de 17 ianuarie.

În rest…. cine are urechi de auzit să audă”  a încheiat, cam sibilinic, viceprimarul Ganea postarea sa de pe Fb!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *