Press "Enter" to skip to content

Primarul A. Dobre fumează? Că vreau și eu!

Edilul vrea la Parlament

Cu o imagine absolut dezastruoasă în rândul ploieștenilor, marginalizat în propriul partid (PNL) primarul municipiului Ploiești a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat! Cum nu l-a rugat nimeni să mai stea încă un ”sezon” în funcția de edil al ploieștenilor vestea aproape că a trecut neobservată.

Primarul Adrian Dobre a anunțat că dorește să folosească ”experiența acumulată” în acest mandat, dar și în perioada în care a fot prefect, în sprijinul a cât mai mulți edili (wooow – n.r.), ”în special în ceea ce privește problemele care țin de atragerea de fonduri europene și problemele de mediu”

Oricare ploeștean se scuipă-n sân, se crucește și se minunează la o astfel de prezentare! Numai de fonduri europene și un mediu curat au avut parte! .Banii au curs cu basculantele pe străzi, șantiere cât vedeai cu ochii, furnicar de muncitori, lapte și miere pe străzi iar aerul sau paarcurile, traficul din Ploiești?! Ce St Moritz…. ce Breaza sau Cornu?! Tiră, împuțiciuni cu ștaif în comparație cu ozzonul, aerosolii, verdeața din ploieștiul lui Dobre!

„Am fost prefect, am câștigat experiență în această calitate, am câștigat experiență și ca primar și consider că pot să o folosesc în continuare în folosul mai multor autorități și a mai multor comunități decât comunitatea ploieșteană. Asta fără a lăsa deoparte comunitatea ploieșteană, care reprezintă pentru mine cel mai mare interes: aici m-am născut, aici am crescut și am foarte mulți prieteni, știu care sunt nevoile actuale ale Ploieștiului și, nu numai ale Ploieștiului. Știu care sunt nevoile comunităților atunci când vorbim de proiecte pe fonduri europene, știu care sunt piedicile, știu care este legislația care trebuie modificată, cunosc toate aceste aspecte, problemele legate de mediu. Nu trebuie să uităm că, în momentul de față, un lucru extrem de important este negocierea pentru noul exercițiu bugetar european 2021 – 2027. Din experiența pe care o am, știu că este foarte important să facem o serie de modificări astfel încât autoritățile locale să poată accesa mult mai repede, să beneficieze și să poată implementa mult mai repede proiecte cu finanțare europeană!”

Absolut fascinant și chiar ai putea crede că există un univers paralel, cu un alt Ploiești, cu un al primar – și că habar nu ai avut cât de minunat și perfect este (încă) edilul ploieștean!.

”De aceea, și în urma discuțiilor pe care le-am avut la nivelul partidului, am decis să merg în zona Parlamentului, fie în Senat, fie în Camera Deputaților, și să-mi folosesc experiența pe care o am în momentul de față și în folosul altor edili care, cu siguranță, din mandatul următor, vor fi cu precădere liberali” adică i-au dat cu flit și îl vor trece pe o listă oarecare…

Salvatorul și restauratorul de epave

Ca să nu lase rezolvate problemele trecutului și să mai țină o scurtă lecție de istorie a fost nevoit să pună placa aia celebră cu ”greaua moștenire”. a spus că la începutul mandatului la conducerea Primăriei Ploiești a găsit o „epavă”. „Am reușit să o duc pe linia de plutire, să o stabilizez. Am dus-o în port, iar în momentul de față, așa cum vedeți, primăria are posibilități…!”

 Însă maximul de frumusețe a fost lăsat pentru final! Ca orice mare om politic, ca viitor om de stat a ținut să ne descrie și viitorul imediat. Desigur că va fi perfect datorită babanei, minunate moșteniri pe care o va lăsa. Cum că viitorul primar nu va mai face față tăiatului de panglici! Să vezi belea! Nu o  să mai vrea nimeni să candideze… Păi să fie pus la  astfel de cazne, chinuri și să aibă atâtea necazuri și să umblee cu forfeca la brâu și cât o fi ziulica de lungă haaarjti în sstânga, haaaarjti…în deapta?! Dobre a spus: ”….cu siguranță cel care va veni la Primărie va fi foarte ocupat cu tăiatul de panglici – și voi fi foarte atent la modul în care se vor implementa proiectele în derulare”.

Dejaa văd cohorte de ploieșteni cu lacrimile curgând șiroaie pe obraji, tânguielile se vor ridca spre ceruri, spre Olimp și drama de a fi părăsiți de un primar perfect care mai mult ca sigur va intra în cărțile de istorie! Poeții o să-i închine ode, statui cu Dobre vor împânzi orașul, maneliștii vor cânta……. Alooo, aalooo, bună dimineața!

P.S. Știe cineva ce fumează? Că vreau și eu!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *