Press "Enter" to skip to content

PSD Ploiești aruncă bomba: Radu Oprea primar!

Surse extrem de credibile ne-au confirmat că viitorul candidat din partea PSD pentru funcția de primar al orașului Ploiești va fi Radu Oprea!

Desemnarea lui Radu Oprea pare să fie cea mai bună alegere din parteea PSD Ploiești deoarece viitorul candidat a reușit performanțe deosebite în activitatea sa și, ca atare, se bucură de o foarte bună imagine!

Ștefan Radu Oprea, începând cu data de 29 ianuarie 2018 a ocupat funcția de ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat.funcție din care a demonstrat că se pot face lucruri deosebit de bune dacă există voință!

Cu cine va intra în ring Radu Oprea?

Principalul contracandidat pentru Radu Oprea o să vină fix din partea fostului său susținător politic (pentru perioada cât a fost ministru) ex membrul ALDE, fost – dar și actual membru PNL – senatorul Andrei Volosevici!

În 2008, după alegerile locale, Andrei Volosevici a devenit primarul Ploieștiului, învingându-l în turul 2 pe candidatul PSD, Daniel Savu. În decembrie 2012 devine senator al României. În septembrie 2016 a depus la Senat o inițiativă legislativă care ar permite numirea în funcțiile de directori și directori adjuncți din ministere, instituțiile administrației centrale și locale, a unor oameni numiți direct de partide, fără concurs, pe baza „încrederii personale” și „aprecierii” morale și profesionale/

Traseeul politici al lui A Volosevvici a pornit din rândul PDL (susținut extrem de putenic de Roberta Anastase) apoi PMP, PNL ALDE și a revenit, de curând, la PNL!

În colțul albastru… Volo!

Despre mandatul de primar al avocatului Volosevici părerile sunt radicale. Unii spun că a construit un stadion excepțional, că orașul era plin de flori! La rândul lor contestatarii spun că stadionul a fost de aproape două ori mai scump decât oricare altul iar florile erau tot cam dublu – la preț – față de oricare altele, aidoma, de prin piață!

 Multe s-au uitat, recent un proces a fosst finalizat prin achitarea ex-edilului! Dar mai sunt și alte dosare care (mai) stau la ”dospit”!

În colțul roșu… Radu Oprea

Fost prefect și ministru Radu Oprea ar avea de partea sa o imagine de excepție! Doar că ploieștenii nu prea știu prea multe despre domnia sa! Ca ministru a reușit ce nu credea nimeni: să susțină și să poată asigura finanțarea unui program de excepție pentru finanțarea afacerilor nou înființate de tineri, celebrul Stat Nation! Inclusiv datele statistice – ca membru în guvernul social democrat – pot să asigure un start de excepție peentru funcția de edil al orașului Ploiești!

Pe de altă parte imaginea lui Volosevici ca primar nu este compromisă iremediabil iar după dezastrul numit Dobre (coleg de partid cu… Volosevici) ar fi posibil ca nostalgicii să uite multe din trecutul politic al lui Volo!

Deci, un meci care nu are un favorit în faza actuală!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *