Press "Enter" to skip to content

Caramitru junior – mai că nu spune: ”Am fost un dobitoc!”

Panică printre haștagieni!

De cam două săptămâni aproape că nu este zi de la Dumnezeu să nu vedem câte un haștagian, tefelist care să nu vină să ne spună ce băieți buni au fost dar ca să vezi… i-au păcălit scârbele alea! Care scârbe?! Nu mai contează. În special peneliștii și Klaus! De ”băieți” nimic? Păi nu, că nu au ”oă” să se atingă măcar cu o vorbuliță!

Primele tânguieli ipocrite au fost cele ale lui Chirilă, Tudor, cel cu Vama veche, șapca,prosopul! Care ar fi băut sânge de pesedist sau aldist dacă te nimereai prin P-ța Victorie pe când beculea cu ortacii săi pentru salvare țărișoarei! Mai că nu am plâns alături de el când am văzut filmulețul (https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=Y1vYfRfaCMM&feature=emb_logo)

  • Acum hop și Caramitru ăl mic!

La Caramitru nu poți să pretenții nici cât la confratele său Chirilă! Dar ce să vezi… începe – și el – să simtă că a fost folosit și azieste tare dezamăgit… Păi pentru ce a murit el seară de seară la Revoluția din P-ța Victoriei?! Hmmmm!

Si se văicărești pe pagina sa de Fb : „Îmi cer scuze oficial ca am făcut campanie pe Facebook pentru Iohannis in turul 2. Îmi pare rău. Trebuia boicotat votul”, scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

Reacţia lui Andrei Caramitru vine după decizia lui Klaus Iohannis de a numi şefi la PÎCCJ şi DIICOT în ciuda avizelor negative date de CSM, încălcând astfel recomandările MCV, dar şi pe fondul negocierilor purtate de PNL pentru a transfera primari de la PSD.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *