Press "Enter" to skip to content

Cine este Câțu?

Florin Cîțu este premierul desemnat de către KWJ!

Cine este Cîțu? Membru al Partidului Naţional Liberal din  doar din luna octombrie 2016, Florin Cîţu s-a făcut remarcat prin desele aprecieri şi comentarii la adresa politicilor fiscale şi financiare ale guvernelor PSD. Aprecieri și comentaarii care aau fostt de multe ori considderate incorecte și doar analize viciate de partizanat politic.

Florin Cîţu a studiat în SUA, la Colegiul Grinnell din cadrul Universității de Stat din Iowa, specializându-se în domeniul economic.

S-a născut în 1972, Florin Cîțu este licențiat în economie la Grinnell College, SUA, 1996, doctorand în macroeconomie și economie internațională la Iowa State University, având și un master în economie la această Universitate.

A lucrat ca economist pentru Banca Națională a Noii Zeelande, în perioada 2001-2003 și pentru Banca Europeană de Investiții, Luxemburg, în perioada 20003-2005.

A fost economist ștef și ulterior Head of Financial Markets la ING Bank, București, în perioada 2006-20011.

Florin Cîțu este membru în Comisia pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital din 1 februarie 2018 și al Comisiei pentru afaceri europene din 24 septembrie 2018.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *