Press "Enter" to skip to content

Cîțoidul!

 Așa se cheamă parlamentarul care ar vota pentru învestirea noului premier – potrivit lui Liviu Pleșoianu! Acesta spune, pe pagina sa de Fb, despre colegii săi parlamentari: ”Cine participă la votul pentru învestirea Cîțului este un #Cîțoid!”. Acesta mai scrie: ”Când aud cum molfăie unii cuvântul „strategie”, scot direct televizorul din priză! „Strategia” în privința Bizarului din Deal nu e neurochirurgie, nu e nici șah, ci e ceva extrem de simplu:

1. Își bate joc de România și de Constituție și desemnează un premier despre care știe sigur că va fi respins? Își bate joc de Parlament și vine cu un Cîțu care a fost trimis la plimbare printr-o moțiune simplă, care a primit aviz negativ în comisii? Foarte bine! Primul lucru pe care îl faci, în acord cu recenta Decizie CCR: boicotezi învestirea, nu asiguri cvorumul necesar pentru vot! Dacă nu faci asta și te prezinți la vot, atunci înseamnă că accepți limbajul #cîțoid: „voi urmări depesedizarea României”. Nu boicotezi învestirea Cîțului? Atunci ești un #Cîțoid!

2. Demarezi procedura de suspendare și, cât e suspendat Bizarul din Deal, rezolvi și cu premierul, și cu majoritatea parlamentară” mai scrie Liviu Pleșioanu!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *