Press "Enter" to skip to content

România normală sau batjocura extremă

Președintele KWJ l-a desemnat pe Câțu drept premier. O decizie care poate fi interpretată în fel și chip dar concluzia tot una tristă o să fie! Că așa zisa Românie normală nu merită să fie condusă de o echipă guvernamentală serioasă, pregătită și care să inspire (măcar) o încredere minimă. Decizia președintelui este, în fapt, o sfidare la adresa tuturor. Nu numai a votanților săi dar și a tuturor celorlalți!

Practic pentru KWJ nu știe de ce există Parlamentul! Sau dacă știe că acesta există… ori nu-i pasă ori consideră că este ceva inutil! Oricum ar fi răspunsul este clar că turistul de la Cotroceni nu dă doi bani pe Democrație!

Sfidarea Parlamentului, a normelor constituționale, a Parlamentului ne arată că în mintea sibianului turist Parlamentul este doar o anexă oarecare. Un loc în care ar trebui să se află o puzderie de valeți, slujitori și chelneri care au ca scop doar conformarea oricărei toane prezidențiale!

În fapt desemnarea lui Câțu ne mai arată că desconsiderarea Parlamentului , a rolului, rostului acestuia este doar o parte a unei gândiri malefice. Pentru că se dorește, cu orice chip, menținerea unei crize pentru un scop sumbru! Dacă lucrurile vor continua așa aproape sigur va urma căderea viitorului cabinet Câțu, dizolvarea Parlamentului și în sfârșit alegerile anticipate!

Criză care, în concepția robotului de la Cotroceni va fi tot vina pesedeului! Ca să vezi toată această mascaradă penibilă și mârșavă în esența sa este opera pesediștilor! După mintea celui care ține morțiș să mențină și să arunce România într-o criză de proporții!

Mai poate crede cineva că impotența PNL de a produce un executiv performant este generată de existența unei structuri parlamentare dominate doar în aparență de PSD?! Pe bune?!

Și totul pentru ce anume? Pentru declanșarea unor alegeri anticipate și o viitoare posibilă, probabilă și iluzorie majoritate în jurul ”progresiștilor”, salvatorilor, angelicilor peneliști! Iar asta doar pentru câteva luni înainte de termenul firesc, normal al unui scrutin parlamentar.

Ciudat nu?!

 S-a tot vehiculat ideea că în aceste luni ar putea avea loc o erodare masivă a PNL în încrederea poporului! Pe bune?! Păi cum așa? Nu ni s-a spus tot timpul că PNL este profesionist, bun, că știe și se pricepe absolut perfect la tot și toate?! Sau nu (mai) este așa?!

Sau….

Toată acțiunea lui KWJ ascunde altceva și mai grav? De ce ar avea nevoie, fie și doar pentru câteva luni (timp în care mai avem și vacanța de vară!) de un Parlament dominat de PNL? La ce bun?! Ca să ne răspundem trebuie să vedem ce și cum funcționează mașinăria care acum nu răspunde nemțește la comenzile de la Cotroceni. Parlamentul face, emite, concepe…legi! Buuun! Cumva legile de acum nu permit oricărui guvern să își facă treaba deloc?! Dacă ar fi fost așa însseamnă că PNL și Werner trebuiau să se bată pe viață și pe moarte pentru alegeri aanticipate! Pentru asta și atât! Nu pentru plecarea PSD de la guvernare! Și care ar fi acele Legi caare sunt așa de esențiale:? A spus PNL ceva ddespre acestea?! Poate că da și eu nu am auzit faapt care tot nu ar ajuta PNL deoarece lipsa acelor legi aar fi trebbuit să facă maare larmă! De ce au ele o așa de mare urgență?! Sau urgența este dictată de ceva dubios, secret și de nespus public?! Hopa!

Păi să vedem cam de cine se teme și ascultă KWJ dar și PNL?! De un Stăpân! Care ar putea să le facă de petrecanie! Nu se tem de vot sau alegători altfel nu ar fi acționat atât de mârșav împotriva acesttora! Se tem de cineva și maai mare! De un Stăpân! Să vedem care sunt interesele și așteptările Stăpânului (stăpânilor) și ne vom limpezi foarte bine care și cum văd aceste marionete România normală!

Păi cum o văd KWJ și PNL? După ce au demonstrat în ultima vreme e simplu. Ca pe o colonie numită Babuinia! Unde trebuie să oferi ”banane” și toată lumea e fericită!

P.S. ”Dracniea” era sforar, mafiot, corupt! Ce urla haștagul, teffelismul că o numise prremier pe Dăncilă (nepricepută, agramată etc)….Dar numirea lui Câțu de ce ar fi diferită?! Care, culmea, ca premier ar avea doi Șefi! Unul ca președinte de partid și altul….la Cotroceni!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *