Press "Enter" to skip to content

Procurorii fără inimă!

Ca urmare a imensului scandal DNA a reacţionat la imaginile cu Sorina Pintea dusă încătuşată la medic. Potrivit DNA după dispunerea deciziei de arestare preventivă, procurorii nu pot și nu au dreptul să intervină în nici un fel în procedurile desfășurate la locul de deținere.

„Nici DNA, nici procurorul de caz, nici polițiștii din cadrul DNA nu au atribuții în legătură cu transportul și escortarea persoanelor aflate în stare de deținere în urma măsurii arestului preventiv.

Mai mult, după dispunerea deciziei de arestare preventivă, procurorii nu pot și nu au dreptul să intervină în nici un fel în procedurile desfășurate la locul de deținere (pachete, transport la medic etc).

Atribuțiile în ceea ce privește gestionarea acestor situații îi revin exclusiv instituției în custodia căreia se află persoana aflată în stare de deținere”, a transmis DNA.

Potrivit instituţiei anticorupţie, în perioada în care Sorina Pintea a fost în prezenţa angajaților DNA, în spațiul public nu au apărut nici un fel de imagini cu aceasta.

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anunţat, miercuri seara, că instituţia pe care o conduce s-a autosesizat în cazul Sorinei Pintea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *