Press "Enter" to skip to content

Delirul are un nume: Coronavirus!

  • Spirtul dispare din magazine! Prețul a explodat! De teama coronavirusului, oamenii au dat buluc în magazine și și-au făcut aprovizinarea cu alcool sanitar. După ce măștile de protecție pur și simplu au dispărut din farmacii, alcoolul sanitar devine și el scump la vedere în magazine.
  • Ministerul Sănătății: Testele pentru detectarea coronavirus, suficiente până la sfârșitul săptămânii. Dar după aia?! Dumnezeu cu mila!
  • Gabriela Firea a declarat că începând de pe 11 martie (miercuri) relații cu publicul la Primăria Municipiului București vor fi întrerupte cel puțin până pe 22 martie. Tot ea spun că ar fi bine ă sse închidă școlile până în 21 aprilie. Pe bune?! La serbarea de sfârșit de an ce avea?!
  • Șefa DSP Timiş a fost demisă. Cornelia Malac a fost scoasă din funcţia de director. Bâlbâita… cu paharul de apă (https://www.youtube.com/watch?v=EKwheHhvIaw)
  • Cozi uriașe la vămi! Poate că, acum, cu ”Guvernul meu!” și Cîțu viitor premier… în sârșit am scăpa de ciuma roșie, suntrm capitaaliști… blablabla!
  • Asociația Românilor din Italia, atac dur împotriva Guvernului și a lui Klaus Iohannis: „Să înțelegem că românii din străinătate sunt buni numai la alegeri?”   Pe bune?! Păi ciumaroșie, Dracniea, penalii… unde-s?!
  • Dan Tudorache, primarul Sectorului 1,București,  anunţă un proiect prin care elevii care sunt nevoiţi să stea acasă, în contextul coronavirusului, să primească tablete pentru a face cursurile online.
  • „Aproximativ 500.000 de români care muncesc la negru în Italia. Oamenii disperaţi, plâng. Mulţi dintre ei se gândesc să se întoarcă acasă şi îşi amintesc că au venit fraudulos în Italia şi vor să facă acelaşi lucru la întoarcere. Ne spun că vor să moară acasă. Probabil că stoparea zborurilor dintre Italia şi România a fost o greşeală. Guvernul României nu a venit spre noi să ne liniştească şi să ne spună că situaţia de moment trebuie gestionată ca la carte. Este o lipsă totală de comunicare”, a declarat Eugen Terteleac, preşedintele Asociaţiei Românilor din Italia la ”România 9”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *