Press "Enter" to skip to content

Razie de proporții la Hale, în Ploiești!

Sâmbătă, Polițiștii împreună cu jandarmi și polițiștii locali au continuat, seria acțiunilor de verificare a restricțiilor de circulațieA fost vizată zona Halelor Centrale din Ploiești.

* Acțiunea a avut loc între orele 11.00-13.00 și a avut drept scop verificarea modului în care se respectă restricțiile de circulație impuse pe durata stării de urgență.

* Au fost constituite 13 dispozitive de ordine și siguranță publică și puncte de verificare, acoperite cu 69 de polițiști, jandarmi, militari și polițiști locali.

* În timpul controlului au fost verificate 629 de persoane și au fost controlate 195 de autovehicule.

Hmmmmm…. încă nu știm să reespectăm regulile! Amenzi dde 11.000 lei

Se poate spune că încă nu știm să respectăm reggulile, Legea și recomandările ceelor în drept! Astfel, potrivit IJP Prahova: „Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, din care 36 au fost pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 17 pentru încălcarea altor acte normative (OUG 195/2002, Legea 12/1990), valoarea totală a acestora fiind de peste 111.000 lei”, a anunțat IPJ Prahova.

  • În timpul controlului a mai fost verificată activitatea a 42 de societăți comerciale și producători, fiind aplicate 5 sancțiuni contravenționale și confiscate bunuri în valoare de 1320 de lei (legume, produse alimentare).
  • „Au fost monitorizate și deplasările persoanelor cu vârste peste 65 de ani, fiindu-le reamintit că programul instituit în cazul acestei categoriei de vârstă este conceput pentru siguranța lor și că respectarea acestui program este absolut necesar pentru prevenirea îmbolnăvirii”, a mai precizat IPJ Prahova.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *